Nieuws & acties

   

Afbeelding invoegen

 

10 daagse regeneratiekuur

De specialisten onder de concentraten met actieve bestanddelen en gecomprimeerde power in vloeibare vorm…dat zijn de nieuwe ampullen van Alcina. Combinatie van beide ampullen levert het optimale effect voor een vitaler en steviger huidbeeld. Vanaf nu leverbaar de 10 daagse regeneratiekuur.

De intensief hydraterende Hyaluron 2.0 antirimpel-ampul werkt als een verjongingsbron op de huid, want ze regenereert en verzacht droogtelijntjes. De hyalurondepots in de huidcellen worden aangevuld en de huid ziet er voller uit.

De Vital-Actief-ampul met vitamine C stimuleert de celactiviteit en ondersteunt zo de huideigen collageenproductie. UV-schade wordt geminimaliseerd en de huid ziet er gladder, steviger en egaler uit.

 

 

 

 En natuurlijk weer de mooiste make-up kleuren

 Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen

 

 

 

Voorjaarsactie

 

 

 

 

:Afbeelding invoegen


Pakket SHR: oksels,bikinilijn en onderbenen ontharen 150,00 euro per behandeling en de 6de behandeling krijgt u gratis! 


Nieuw bij Total Care!

Geen laser,geen IPL ,maar SHR ontharen!

SHR dat staat voor Safe Hair Removal. De enige definitieve methode die snel en pijnloos is.

De SHR Technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte methode die effectief de haarfollikel beschadigt en teruggroei tegengaat .Deze behandeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd:Sliding –method.Het weefsel word behandeld met een lagere warmte uitstoot, maar met een veel hogere frequentie.Hierdoor is de methode 100 % veilig en pijnloos!Door het hoge flitsritme is de behandeling net zo effectief als laser of IPL, alleen is deze methode PIJNLOOS en ook geschikt v oor blonde en rode haren.De behandeling kan het gehele jaar zonder problemen worden uitgevoerd.Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen  nodig voor een goed resultaat.

Deze methode is geschikt voor het gehele lichaam ,zowel mannen als vrouwen en ook voor het gelaat.Voor uw gelaat kan er sprake zijn van een (gedeeltelijke) vergoeding van uw ziektekostenverzekering.

 


Een gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ook ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huid door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met huidaandoeningen. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

 

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!

 

www.uconsultancy.nl

 


Laat iemand stralen in de ANBOS beautygalerij en maak zo kans op een beautycheque voor 2.

Wie laat jij stralen en verras je met een mooie boodschap in de beautygalerij van ANBOS? Ga snel naar http://bit.ly/2dyAdeM En maak kans op een beautybehandeling voor 2
anbostijdomtestralen.nl