Nieuws & acties

   
 🎉🎉🎉


Feest🎉🎉🎉


Woensdag 25 maart bestaat Huidverzorgingsinstituut Total Care 25 jaar!


Dit willen wij graag met u vieren,met een hapje en een drankje of te wel de beautyborrel.


U bent van harte welkom vanaf 16.00 u tot 20.00 u.


Tevens hebben we demonstraties ,noviteiten en leuke acties.


We maken er een feestje van!


U komt toch ook?U mag een introducee meenemen.

Als u zeker weet dat u komt,laat het even weten,maar natuurlijk mag u ook zo binnen lopen.


Graag tot ziens


Feestelijke groet Bernadette


 

Voorjaarsactie

 

 

 

 

:Afbeelding invoegen


Pakket SHR: oksels,bikinilijn en onderbenen ontharen 150,00 euro per behandeling en de 6de behandeling krijgt u gratis! 


Nieuw bij Total Care!

Geen laser,geen IPL ,maar SHR ontharen!

SHR dat staat voor Safe Hair Removal. De enige definitieve methode die snel en pijnloos is.

De SHR Technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte methode die effectief de haarfollikel beschadigt en teruggroei tegengaat .Deze behandeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd:Sliding –method.Het weefsel word behandeld met een lagere warmte uitstoot, maar met een veel hogere frequentie.Hierdoor is de methode 100 % veilig en pijnloos!Door het hoge flitsritme is de behandeling net zo effectief als laser of IPL, alleen is deze methode PIJNLOOS en ook geschikt v oor blonde en rode haren.De behandeling kan het gehele jaar zonder problemen worden uitgevoerd.Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen  nodig voor een goed resultaat.

Deze methode is geschikt voor het gehele lichaam ,zowel mannen als vrouwen en ook voor het gelaat.Voor uw gelaat kan er sprake zijn van een (gedeeltelijke) vergoeding van uw ziektekostenverzekering.

 


Een gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ook ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huid door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met huidaandoeningen. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

 

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!

 

www.uconsultancy.nl