Met deze merken werken wij in onze praktijk


 
 


 

 Vooruitstrevende kennis
Dermalogica, ontwikkeld in de USA, is het snelst groeiende professionele huidverzorgingsinstituut in de wereld. De producten worden ontwikkeld door het International Dermal Institute en levert alles wat nodig is voor een gezonde huid.

Verantwoorde ingrediënten
Dermalogica was het eerste bedrijf dat een lijst van ingrediënten maakte. De producten zijn vooral bekend om wat er niet in zit zoals minerale oliën, lanoline, formaldehyde, SD alcohol, chemische geur- en kleurstoffen. De producten zijn innovatief, gemaakt van de meest kostbare zuivere ingrediënten en bevatten geen irriterende stoffen. Ze zijn daardoor ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Mede door deze innovatieve formules en ingrediënten hebben producten als de Daily Microfoliant, Oil Control Lotion en Solar Booster in Amerika al belangrijke prijzen in de wacht gesleept. In februari 2005 heeft het product Power Rich zelfs een Astir Award gewonnen! Dit is een soort oscar voor cosmetica in het hoger segment. Vanuit Amerika werden Australië, Azië en Engeland in snel tempo veroverd.
In Nederland is het merk nu ook al een aantal jaren verkrijgbaar, uitsluitend bij professionele skin care centers.

Daarnaast is het tevens van groot belang dat de producten van Dermalogica niet op dieren zijn getest en zijn verpakt in milieuvriendelijk recyclebaar materiaal.

 
 

 

Alle producten van Alcina zijn op natuurbasis,geschikt voor ieder huidtype,heeft zijn oorsprong in de medicijnbranche en is niet op dieren getest.Het bedrijf profileert dan ook van een nauwe samenwerking met dermatologen.Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid.

www.alcina.nl      

 

 
 

Marc Inbane

De meest mooie zelfbruiningsproducten zowel voor gezicht als lichaam! 

 
 

Pupa Milano is een Italiaans make-up merkt dat is opgericht in 1976.

Het merk is innovatief,vernieuwend en volgt de laatste trends ,is hypo- allergeen,niet op dieren getest,geeft een comfortabel gevoel en heeft een langdurige houdbaarheid .

Door veel professionele visagisten wordt er met dit prachtige merk gewerkt.

www.pupa.nl