Huidtherapeutische behandeling Neoderma

Neoderma Bio-Peeling.

Deze unieke biologische kruiden peeling bevordert de cel vernieuwing, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en normaliseert de functies van de huid.De Bio-Peeling biedt oplossingen bij,acne,overmatige pigmentatie, littekens,grove poriŽn , vermindert rimpels en heeft een preventieve werking tegen het verouderingsproces.

Omdat de Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie,is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Neoderma producten thuis voor de klant noodzakelijk.De ingrediŽnten van deze producten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling.    
 Neoderma Bio-Lifting

Liften ,verstevigen en verjongen van gezicht en hals.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Het unieke van deze behandeling is dat deze ook geschikt is voor op de oogleden,wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

De behandeling is gebaseerd op perflucarbon(blue blood),aloŽ vera en collageen.Ideaal voor de vermoeide,verslapte,slecht doorbloede huid,na gewichtsverlies of ziekte. Een perfecte combinatie met de Bio-Peeling,eenmalig of in vorm van een kuur.Neo-Marine Spa Treatment.
Voor een essentiŽle vochtbalans voor de huid,fijne lijntjes en rimpels.
Een algen vochtherstellende behandeling met anti-aging werking.Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail.
Actieve ingrediŽnten gewonnen uit zeewier,polysachariden en phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines,halen vocht uit de lucht en geven dit geleidelijk diep in de huid af.
Toepasbaar als enkele behandeling of als intensieve kuur.
Perfecte combinatie met de Bio-Peeling.

 


Neoderma Apaline Soothing Treatment.

Deze unieke behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose/rosacea huid.Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg.Vermindert roodheid door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking.Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Deze behandeling kan zeer goed met de Bio-Peeling light gecombineerd worden,zowel als losse behandeling of in kuurverband.


Revitalizing Eye Treatment.
 
Voor vochtophopingen,donkere kringen en rimpels rond de ogen.
 
De oogcontour is een kwetsbaar gebied dat speciale zorg nodig heeft.Omdat de huid rondom de ogen dun is,weinig talg en zweetklieren bevat,is deze gevoelig voor uitdroging.Deze behandeling herstelt de vochtbalans en ontspant en ontlast de ogen van fijne lijntjes en rimpels,maakt de huid zachter en steviger.Deze behandeling is zeer goed te combineren met elke willekeurige gezichtsbehandeling.
 


Collageen gezichtsbehandeling.
 
Deze behandeling op basis van collageen die de huid verstevigd en zorgt voor een goede vochthuishouding.Deze behandeling bevat een bindweefsel massage die de huid extra stimuleert en een collageen vliesmasker.


Microdermabrasie

Dit is een mechanische super peeling,waarbij de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd.

Wij maken gebruik van de diamant microdermabrasie.Deze techniek repareert de schadelijke effecten van de zon en maakt het ouder worden van de huid minder zichtbaar.Het effect is na 1 behandeling al zichtbaar,om rimpeltjes en ongewenste pigmentatie te verwijderen,adviseren wij meerdere behandelingen in kuurverband.Voor een nog beter resultaat word in deze behandeling ook met Ultrasound apparatuur,de ultrasonic, gewerkt.Dit apparaat zorgt ervoor dat werkstoffen beter worden opgenomen,verhoogt de stofwisseling en bloedcirculatie en werkt verstevigend.
 
 
Bio SkinLifting

Met de Bio SkinLifting wordt d.m.v. lichte stroom ,spiercontracties opgewekt.Dit werkt verstevigend op de mimiek spieren die anders moeilijk getraind kunnen worden.
De Bio SkinLifting wordt meestal in kuurverband gegeven,omdat spieren moeten worden getraind en zo steviger worden ,zodat uw gelaat er strakker uitziet en rimpeltje vervagen.Kan prima in combinatie met de microdermabrasie en de ultrasonic.