Nieuws & acties

   
 
Woensdag 24 januari wenkbrauwdag van 10.00 u tot 16.00 u!

Combideal:15,00

Wenkbrauwen worden geverfd en naar wens geepileerd!
Voor een afspraak kunt u bellen of via een pb bericht van Facebook:Total Care Huidverzorgingsinstituut.


Een gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ook ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huid door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliėnten met huidaandoeningen. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

 

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliėnten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega“s uit de branche kan onderscheiden!

 

www.uconsultancy.nl

 

Logo klein.jpg

Laat iemand stralen in de ANBOS beautygalerij en maak zo kans op een beautycheque voor 2.

Wie laat jij stralen en verras je met een mooie boodschap in de beautygalerij van ANBOS? Ga snel naar http://bit.ly/2dyAdeM En maak kans op een beautybehandeling voor 2
anbostijdomtestralen.nl